Διθέσιο καγιάκ

Διθέσιο καγιάκ

Έπειτα από αρκετούς μήνες σχεδιασμού και υλοποίησης το νέο μας σχέδιο είναι γεγονός!
Αφορά διθέσιο θαλάσσιο καγιάκ με εξαιρετικές επιδόσεις και βάρος μόλις στα 32 κιλά (το σύνολο των πλαστικών διθέσιων καγιάκ είναι άνω των 40 κιλών).

Carbon ταινία στο seam

Carbon ταινία στο seam

Σε όλα τα νέα μας καγιάκ (κατασκευασμένα από τον Μάιο του 2023 και έπειτα) η εξωτερική ένωση θα είναι με ταινία carbon.

Διακοπή νέων παραγγελιών για ολόκληρο το 2022

Διακοπή νέων παραγγελιών για ολόκληρο το 2022

Αγαπητοί φίλοι/ες, λόγω των αυξημένων παραγγελιών δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε καμία νέα παραγγελία για το υπόλοιπο του 2022.  Μόνο αν ακυρωθεί κάποια παραγγελία θα υπάρξει δυνατότητα αγοράς. Επίσης έχουμε κάποια b-stock (blemish) καγιάκ σχετικά άμεσα διαθέσιμα. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά για το τι είναι τα blemish kayaks.

Παραγελία Καγιάκ

Παραγελία Καγιάκ

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Κρήτη τους καλοκαιρινούς μήνες η διαδικασία παραγωγής θα σταματά μεταξύ Ιουνίου έως και τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Live Map!

Live Map!

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε όλες τις τοποθεσίες που έχει πωληθεί ένας Νηρέας.
Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους αγοραστές στην περίπτωση που θέλετε να δείτε ή να δοκιμάσετε το καγιάκ.

Εκτεταμένη δοκιμή του Νηρέα

Εκτεταμένη δοκιμή του Νηρέα

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως αποδίδει ο Νηρέας σε όλες σχεδόν τις συνθήκες, από μπουνάτσα μέχρι 5 μποφόρ αέρα αλλά το σημαντικότερο να δείτε τι πιστεύει ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές θαλάσιου καγιάκ στην Ελλάδα, ο Γιώργος Γαζέτας.

Διαθεσιμότητα για δοκιμή 2021

Διαθεσιμότητα για δοκιμή 2021

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ο Νηρέας σε όλες του τις εκδόσεις θα υπάρχει άμεσα διαθέσιμος για δοκιμή στην παραλία του Ίλιγγα στα Σφακιά (Νομός Χανιών) καθώς και στο Ηράκλειο.