Αντιπρόσωποι picture_as_pdf print alternate_email

από Admin
Τελευταία ενημέρωση 16/06/2021

Για να γίνει κάποιος αντιπρόσωπος των καγιάκ μας θα πρέπει να διαθέτει φυσικό κατάστημα καθώς και να παραγγέλνει το ελάχιστο 6 καγιάκ ανά έτος.
Οι παραγγελίες θα πρέπει να γίνονται 3 μήνες νωρίτερα ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για την παραγγελία και αγορά των υλικών.
Λόγω της πολυπλοκότητας των υλικών όσον αφορά τον χρόνο εργασίας/λήξης (3 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής) δεν κρατάμε σε στοκ υλικά πέραν αυτών που έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να έχουμε σε στοκ αρκετά καγιάκ.

Ιδανικά χρειαζόμαστε την παραγγελία σας οποιοδήποτε μήνα του χρόνου ιδανικά όχι μεταξύ Ιουνίου έως Σεπτέμβριο. Τους καλοκαιρινούς μήνες η διαδικασία παραγωγής μειώνετε λόγω των υψηλών θερμοκρασιών (δημιουργεί πρόβλημα στο χρόνο δουλέματος των υλικών) οπότε προσπαθούμε να παραδώσουμε τις όποιες παραγγελίες πριν το καλοκαίρι καθώς και μετά από αυτό. Ιδιαίτερα πριν την αρχή του Ιουνίου προσπαθούμε να έχουμε σε στοκ όσο το δυνατόν περισσότερα καγιάκ.

Υποστήριξη

Όλοι οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι θα έχουν την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με εμάς για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία τεχνικής φύσεως όσον αφορά τα καγιάκ μας. Μια φορά το χρόνο θα προγραμματίζεται τηλεδιάσκεψη ώστε να σας ενημερώνουμε για τα μελλοντικά μας σχέδια καθώς να ανταλλάσσουμε ιδέες & προτάσεις όσον αφορά τα καγιάκ μας.
Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν πιο στενή συνεργασία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Σαν αντιπρόσωπος θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά άρθρων και πληροφοριών διαθέσιμη μόνο σε εσάς και προσβάσιμη από την ιστοσελίδα μας.

Προωθητικά βίντεο και φωτογραφίες θα υπάρχουν στην διάθεσή σας για να τις χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε για την προώθηση των προϊόντων μας (χρήση στο eshop σας κτλ).

Υλικά

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε και δεν κατασκευάζουμε απευθείας είναι από την Kajaksport.
Προσπαθούμε να έχουμε πάντα σε στοκ περιφερειακά της στην περίπτωση που χρειαστείτε κάποιο. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι εφικτό σε μια εβδομάδα περίπου μπορούμε να έχουμε νέα παραλαβή. Προσωπικός μας στόχος αλλά και αυτό τον αντιπροσώπων θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση του καταναλωτή το γρηγορότερο δυνατό και μετά την πώληση.

Διαθέσιμα χρώματα

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε όλα τα χρώματα σε μορφή RAL που υπάρχουν διαθέσιμα. Μπορείτε να κάνετε όποιον συνδυασμό θέλετε.

Όλες τις αποχρώσεις RAL μπορείτε να τις δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο. Αποχρώσεις που δεν έχουμε σε στοκ έχουν χρόνο παράδοσης 2 μήνες.

  1. RAL 6024
  2. RAL 3004
  3. RAL 5001
  4. RAL 6027
  5. RAL 5012
  6. RAL 1028
  7. RAL 3027
  8. RAL 2009
  9. RAL 1016
  10. RAL 1018

Σημείωση: Το λευκό χρώμα που χρησιμοποιούμε στις γάστρες μας ή όπου αλλού υπάρχει είναι το RAL 9000

Πίνακας με δείγματα των RAL αποχρώσεων μας.

 

RAL 6024

 

RAL 3004 RAL 5001 RAL 6027

 

RAL 5012

 

RAL 1028 RAL 3027 RAL 2009

 

RAL9000

 

RAL 3001 RAL 1016 RAL 1018

 

Παραγγελία

Συμπληρώνοντας απλά την συγκεκριμένη φόρμα. Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής και εντός 1-2 ημερών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις όποιες λεπτομέρειες. Ένα αντίγραφο της φόρμας θα σας σταλεί και στην διεύθυνση e-mail σας.


Tags

Tags: Αίτηση Αντιπρόσωποι Πληροφορίες