Περιφερειακά picture_as_pdf print alternate_email

από Admin
Τελευταία ενημέρωση 13/06/2021

kayaking

Όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε στα καγιάκ μας είναι κατασκευασμένα από την εταιρία Kajaksport (deck fittings, καρινάκι & μηχανισμός, κάθισμα, ποδωστήρια, πλάτη και καπάκια/ριμ).

Μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από εμάς οποιοδήποτε εξάρτημα από τα παρακάτω ή απευθείας από κάποιον αντιπρόσωπο της Kajaksport.

Deckfitting

Ισχυρό και αξιόπιστο εξάρτημα για χρήση με σχοινί 5 mm. Το εξάρτημα είναι κατασκευασμένο για βίδα σύνδεσης 5 mm ή προαιρετικά 6 mm. Δοκιμασμένο σε ατελείωτες διασώσεις χωρίς ούτε μια αστοχία. Εξαιρετικά ισχυρό!
Κωδικός προϊόντος: 403110.

Εμπρός και πίσω στεγανά.

Kajaksport frontandrear hatchΤα στεγανά καπάκια (hatch cover) είναι φτιαγμένα από πραγματικό λάστιχο. 100 % στεγανό με εξαιρετικά εύκολη τοποθέτηση και πολύ μεγάλη αντοχή. Κατασκευασμένα για να αντέξουν πολλά χρόνια την αλμύρα και τον ήλιο της Ελλάδας. Τα καπάκια έχουν θέση για να περάσετε ένα μικρό σχοινί ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα απώλειας τους. Όλα τα καπάκια έχουν προστασία UV και δεν χρειάζονται καμία συντήρηση πλέον του καθαρισμού με νερό.
Κωδικός προϊόντος: 301710.

Ημερήσιο (Day hatch)

Kajaksport hatches day Ο συγκεκριμένος κωδικός αφορά το στεγανό day hatch - αυτό δηλαδή που βρίσκεται ακριβώς πισω από το κόκπιτ. Έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που συναντά συνήθως ο καταναλωτής στα περισσότερα καγιάκ με αποτέλεσμα η αυξημένη ευχρηστία του. Ακόμη και μεγάλη κάμερα (DSLR/Full frame) μπορεί να χωρέσει άνετα μέσα συμπεριλαμβανομένης και της θήκης της.
Κωδικός προϊόντος: 301510.

Μικρό εμπρός στεγανό

Kajaksport hatches day Αυτό είναι το μικρό στεγανό που βρίσκεται ακριβώς εμπρός από το κόκπιτ. Είναι ιδιαίτερα βολικό για να τοποθετήσετε μικρά αντικείμενα. Χωράει σε μέγεθος και μικρό VHF καθώς και κάποια σνακ ή μικρή φωτογραφική μηχανή. Για να πάρετε μια ιδέα για τις διαστάσεις του χωράει και ένα μπουκάλι νερό μικρό σε μέγεθος.
Κωδικός προϊόντος: 301310.

Ποδωστήρια (Footpegs)

Kajaksport foot rests

Το ποδωστήριο μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το καγιάκ. Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο είδος κλειδώματος του σημείου που τοποθετείτε το πόδι σας κατά μήκος της ράγας που έχει για ρύθμιση του μήκους. Η ρύθμιση του είναι έξυπνη και απλή ενώ μπορεί να γίνει μόνο με τα πόδια. Η καλή ποιότητα και η άκαμπτη δομή σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά εξασφαλίζουν ασφαλή και εύκολη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ποδωστήριο έχει υλικό από καουτσούκ / μαλακό που βοηθάει πολύ σε μεγάλες διαδρομές για να απελευθερώσει την πίεση από τα πόδια σας.
Κωδικός προϊόντος: 501100

Καρίνα (Skeg system)

Complete skeg system

Το καρινάκι είναι κατασκευασμένο για να παραμένει καθαρό από βρωμιά και άλλα εμπόδια για να μειώσει τον κίνδυνο μπλοκαρίσματος. Η λεπίδα του έχει τέλεια εφαρμογή στο εσωτερικό πλαίσιο. Το όλο πλαίσιο είναι ενσοματωμένο στα καλούπια μας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόβλημα διαρροής. Η ρύθμιση του είναι απλή και ακριβής στη χρήση με ένα εξαιρετικής ποιότητας μοχλό (skeg slider). Είναι ένα πολύ ελαφρύ και αξιόπιστο σύστημα skeg.
Όλα τα μέρη του skeg είναι διαθέσιμα για παραγγελία απευθείας από εμάς. 
Κωδικός προϊόντος: 520101.

Κάθισμα

Kajaksport seat

Έχουμε δοκιμάσει με τα χρόνια περισσότερα από 100 διαφορετικά καγιάκ / καθίσματα. Όταν αποφασίσαμε να φτιάξουμε τα δικά μας καγιάκ, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη σχετικά με το ποιο κάθισμα να επιλέξουμε. Προσαρμόζουμε τα καλούπια μας ώστε να ταιριάζουν τέλεια με το κάθισμα της Kajaksport. Είναι ένα εξαιρετικά άνετο κάθισμα. Έρχεται με 3 μεγέθη με βάση το καγιάκ. LV, MV και HV. Το κάθισμα περιλαμβάνει σημεία στερέωσης για την πολυτελή πλάτη Kajaksport, την οποία χρησιμοποιούμε επίσης για μέγιστη άνεση.
Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης αφρώδες υλικού πάνω στο υπάρχον κάθισμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. 
Κωδικός προϊόντος καθίσματος: 601110 (LV), 601111 (MV), 601112 (HV).
Κωδικός προϊόντος πλάτης: Μεγάλη 603211, Μικρή 603210.

Πλάτη (Μεγάλη και μικρή)

Kajaksport backrest

Με 6 σημεία στήριξης μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλετε.
Στα καγιάκ μας η τοποθέτηση έχει μελετηθεί πολύ ώστε να μην επιβαρύνει το κάθισμα κατά την πρακτική διασώσεων.
Στην περίπτωση που θέλετε να τοποθετηθεί ψηλότερα από την προ εγκατεστημένη θέση είναι εφικτό.
Ρυθμίζει πλήρως με τους ιμάντες που έχει ώστε να σας κρατά τη μέση σωστά.
Χρησιμοποιούμε 2 διαφορετικές εκδόσεις της. Την μεγάλη για την έκδοση High Volume ενώ την μικρή για το Low Volume & Medium Volume καγιάκ μας.

Κωδικός προϊόντος: 603211 και 603210 για την μικρή.


Tags

Tags: Kajaksport Εξαρτήματα