Αποστολή picture_as_pdf print alternate_email

από Admin
Τελευταία ενημέρωση 16/06/2021

local_shipping

Η αποστολή των καγιάκ από το Ηράκλειο προς την Αττική (λιμάνι Πειραιά) είναι δωρεάν ανεξαρτήτως ποσότητας. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αποστολής μέσω μεταφορικής προς όλη την Ελλάδα.

Το ιδανικό είναι να γίνει η παραλαβή από εσάς από το λιμάνι του Πειραιά. Αυτός είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος μιας και δεν υπάρχει η παραμικρή καταπόνηση του σκάφους κατά την μεταφορά. Η παραλαβή από το λιμάνι του Πειραιά με εξαίρεση Ιούλιο-Αύγουστο όπου υπάρχουν κάποιες ημέρες ημερήσια δρομολόγια μπορεί να γίνει από τις 7:30 το πρωί έως και της 13:00 το μεσημέρι ότι ώρα σας εξυπηρετεί.
Η αποστολή πραγματοποιείται την προηγούμενη από εμάς (κατόπιν συνεννόησης μαζί σας). Μετά την αποστολή θα λάβετε ένα sms & email με το όνομα του πλοίου και ένα μοναδικό κωδικό για να παραλάβετε το καγιάκ σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η ταυτότητα σας.

Ενδεικτικές τιμές αποστολής από εμάς προς τις παρακάτω πόλεις μέσω μεταφορικής:

  1. Πρέβεζα --> 60€
  2. Θεσσαλονίκη --> 60€
  3. Καλαμάτα --> 60€
  4. Χαλκίδα --> 40€

Ευελπιστούμε μέχρι τις αρχές του 2022 να έχουμε κάποια καγιάκ σε στοκ ώστε να μπορείτε απευθείας πχ από την Αθήνα να τα αγοράσετε. Προς το παρόν όλα τα σκάφη που παράγουμε αφορούν προ παραγγελίες.

Σε κάθε περίπτωση για όποια διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]


Tags

Tags: Αποστολή Δωρεάν